El Consell Esportiu del Tarragonès i l’Àrea de la Dona del Consell Comarcal del Tarragonès han convocat la ‘XI Setmana de la Igualtat: Dones i Esport 2019’.

Conjuntament amb el suport de diferents entitats, escoles i ajuntaments de la comarca, es programa un ampli ventall d’activitats esportives de temporalitat setmanal dins dels actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona (8 de març). Es pretén  fer visible la presència de les dones en l’àmbit de l’esport, on estan minoritàriament representades, i presentar un servei on poden trobar tota la informació que necessitin per avançar cap al foment de la seva pràctica esportiva.

Aquesta iniciativa presenta un ventall d’activitats força atractiu que pot ajudar a dinamitzar i fomentar la pràctica habitual de l’esport dins el col•lectiu de joves i dones. D’entre el ventall d’activitats el Beach Tennis Torredembarra organitzarà una Masterclass de Beach Tennis i una BirraXpress.

Masterclass beach tennis

Es farà una breu explicació analítica dels cops bàsics per corregir errors comuns (uns 10 minuts). La resta de la classe es tractarà de posar en pràctica aquests cops bàsics i finalment acabar amb partidets de Beach Tennis.
La Masterclass anirà a càrrec de Pol Filella (Campió d’Espanya de Tennis Platja – Sub 18)

Horari: 11h a 13h
Preu: 
Gratuït a totes les dones

BirraXpress

Al beach tennis, la vessant social és molt important, per això hem agermanat l’activitat física amb la cerveseta post-partit, la “Birraxpress” de Beach Tennis!
Engantxa’t al #BeachTennis!

Com funciona?
Es tracta d’una mini competició on en cada partit jugaràs amb una parella diferent.
Inscripció individual (format swingers – intercanvi de parelles)
Es jugaran un màxim de 5 partits.

Al finalitzar les rotacions, el qui aconsegueixi tenir més victòries serà el guanyador, i tindrà refresc o cervesa gratuïta! T’animes?

Horari: 11h a 13h
Preu: 
Socis: 2€ / No socis: 4€ (refresc o cervesa inclòs)

Inscripcions

Termini: Fins 1 dia abans (mínim 4 jugadors/es)
Formulari: info@beachtennistorredembarra.com

 

Si tens qualsevol dubte o desitges més informació posa’t en contacte amb nosaltres (info@beachtennistorredembarra.com)

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari