El temps passa molt ràpid, i sense adonar-nos-en, ja ha passat una altra temporada.
No queda molt lluny l’inici del BTT (Beach Tennis Torredembarra), al Setembre del 2017, quan el club es va fundar.

A vegades mirar cap enrere i veure tot el que s’ha fet fa que te n’adonis i recordis molts moments.

Això és el que hem intentat, per això hem preparar un petit resum del que ha estat el 2019 pel Beach Tennis Torredembarra.

BTT durant el 2019

S’han organitzat moltes activitats per a dinamitzar l’esport i donar-lo a conèixer. Aquestes activitats van ser molt ben rebudes per part dels participants, engrescant així l’organització d’esdeveniments fins arribar a la trentena.

BTT premiat a la nit de l’esport de TDB

En la Nit de l’Esport de Torredembarra, es van lliurar els guardons a tots els esportistes que, a nivell individual o en equip, han assolit el primer, segon o tercer lloc en competicions d’àmbit de la demarcació, català, estatal o internacional. En total, han estat 449 esportistes de 21 entitats, entre elles, el Beach Tennis Torredembarra, que va ser guardonada gràcies a 5 dels seus membres: Jana Kabikova, Alba Vara, Laura Juan, Ambaro Bertas Joel Ramírez

Celebrada la 1a Assemblea del BTT

Com marquen els estatuts del Club Esportiu Beach Tennis Torredembarra, anyalment, la Junta ha de convocar l’Assemblea General Ordinària per a donar veu i vot als socis en relació a les propostes i pressupostos del Club per a aquesta temporada.
Monti, nomenat soci d’honor
El punt més emocionant de l’Assamblea va ser el nomenament com a Soci d’Honor al Josep Manuel Muntada (Monti), així com també l’agraïment pel seu incansable esperit i amor al tennis platja des del 1976.
Tota la informació »

Els Padrins del BTT

Al Beach Tennis Torredembarra vam estar buscant «padrins». Els #PadrinsBTT són aquelles persones amb les qui hi podrem comptar  per a donar-nos noves idees i també per a donar-nos un cop de mà alhora d’organitzar activitats, fer-ne difussió, muntatge/desmuntatge dels esdeveniments com «birraxpress», «trobades», campionats… i qualsevol altre ajuda!
Som aproximadament 10 padrins
Tota la informació »

El BTT es va inscriure a la FCTennis

En aquest segon any de vida del club, el BTT forma part com a club oficial adscrit a Federació Catalana de Tennis (FCT). Això permet al club organitzar tornejos del circuit català, estatal i internacional, així com participar activament en el creixement i millora d’aquest esport.
Aquest fet ha estat possible gràcies a la participació en les nostres activitats de socis i simpatitzants.
Tota la informació »

Calçotada & Open “El Calçot”

El passat diumenge 24 de Març, es va duur a terme la 1à Calçotada del BTT a l’Ermita de Sant Antoni d’Altafulla.
Hi van participar més de 15 persones (socis i amics del BTT).
Durant el matí del mateix dia de la calçotada es va disputar la 1a edició del Open Beach Tennis «El Calçot» on Alberto Pasamontes es va proclamar campió absolut.
Tota la informació »

30 nens/es del Pla del Manlleu juguen a BT

Per segon any consecutiu, 30 alumnes del Col·legi de Sant Miquel del Pla de Manlleu (Tarragona) es van desplaçar fins a la platja de Baix a Mar (Torredembarra) per a poder gaudir d’un fabulós dia a la platja. Els alumnes van estar distribuïts en les diferents pistes de Beach Tennis i cada 5 minuts rotaven de pistes a través del joc del rei de la pista i l’ascensor; d’aquesta manera ha permès una major interacció i relació entre els alumnes d’aquest col·legi.
Tota la informació »

Beach Tennis amb la Fundació Onada

El Beach Tennis Torredembarra va organitzar una activitat amb la Fundació Onada on els nois i noies van poder conèixer i practicar el Beach Tennis a la platja de Baix a Mar (Torredembarra):
La Fundació Onada té missió és la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, dins d’un marc organitzatiu de sostenibilitat, normalitat i eficiència, per aconseguir la seva felicitat i la de les seves famílies.
Tota la informació »

Setmana Igualtat i BTT

Aquesta iniciativa va presentar un ventall d’activitats força atractiu que pot ajudar a dinamitzar i fomentar la pràctica habitual de l’esport dins el col•lectiu de joves i dones. D’entre el ventall d’activitats el Beach Tennis Torredembarra organitzarà una Masterclass de Beach Tennis i una BirraXpress.
Tota la informació »

200 escolars coneixen el BT a TDB

Més de 200 alumnes d’escoles i instituts de Torredembarra, han conegut el Beach Tennis dins el marc del «Pla Educatiu fora de l’entorn escolar». Les activitats es van adreçar als alumnes de sisè de Primària i de primer d’ESO.
Aquestes jornades van ser organitzades per Ensenyament Torredembarra i Regidoria d’Esport Torredembarra.
Tots aquests alumnes van poder conèixer i practicar el Beach Tennis, a més del Futbol Platja, Bitlles Catalanes, Volei Platja, Crossfit, Zumba…
Tota la informació »

Nou merxandising del BTT

Es van presentar la nova samarreta i dessuadora del BTT amb una gran acollida entre els amics del BT a Torredembarra.
Tota la informació »

Èxit total al 2n Open BTT

La prova era puntuable dins el Circuit de Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis (FCT) i pel Circuit Estatal de Tennis Platja de la Real Federació Espanyola de Tennis. L’esdeveniment ha acollit més de 50 parelles entre les diferents categories a la platja de Baix a Mar, ocupant un total de 9 pistes durant, gairebé, 12 hores que ha durat el Torneig.
Tota la informació »

Finalitza el 38è Tradicional de TP

Aquest torneig s’organitza des de l’any 1976, essent el torneig més antic a tot l’estat, en aquesta modalitat.
Es juga amb unes dimensions de pista tradicionals (9×9 metres) i la clàssica pilota de punt verd (25% més lenta que les habituals de tennis).
Es va comptar amb 27 parelles participants al Torneig Tradicional de Tennis Platja torrenc seguint mantenint vigent una màgia i un encant que estiu rere estiu acull a la Platja de Baix a Mar (Torredembarra), ocupant un total de 5 pistes durant, gairebé, 10 hores que ha durat el Torneig.
Tota la informació »

Nombrosa edició de la Monti’s Cup

El Beach Tennis Torredembarra va organitzar la segona edició de la Monti’s Cup de Beach Tennis a la platja de Baix a Mar (Torredembarra), una prova amb 50 parelles participants que ha servit per a retre homenatge al Monti (Josep Manuel Muntada) pel seu incansable esperit i amor al tennis platja des del 1976. De la mateixa manera, volem reivindicar i donar a conèixer que els primers intents de regulació i impuls dels tennis platja es situen a Torredembarra el 1976.
Tota la informació »

El BTT amb la neteja dels Muntanyans

L’Espai Natural dels Muntanyans de Torredembarra va ser l’escenari d’una acció de neteja de la platja.
Una bona representació del BTT ha participat en aquesta jornada i a la neteja de l’Espai Natural dels Muntanyans.
Com no podia ser d’una altra manera, al finalitzar la jornada de neteja del Muntanyans, vam organitzar uns partidets de beach tennis gaudine de la nostra platja.
Tota la informació »

El BTT al Camapionat de Catalunya de BT

La Platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú, va acollir el dissabte 28 de setembre, una nova edició del Campionat de Catalunya de Tennis Platja.
Un total de10 jugadors/es van representar al Beach Tennis Torredembarra al Campionat de Catalunya de #TennisPlatja
Tota la informació »

El BTT al Camapionat de Catalunya per Equips

El Club Nàutic Masnou va acollir el diumenge 1 de desembre el Campionat de Catalunya de Tennis Platja per equips de clubs organitzat pel Club Nàutic Masnou i la Federació Catalana de Tennis. Fins a 18 equips varen participar en el torneig, entre 1a i 2a categoria.
Un total de 3 equips i 16 jugadors/es van representar al Beach Tennis Torredembarra al Campionat de Catalunya per Equips de #TennisPlatja
Els equips 2 i 3 del BTT van quedar campions i finalistes, respectivament, de consolació.
Tota la informació »

Gran ambient al Sopar del BTT

El passat 16 de Novembre va tenir lloc el primer sopar del Beach Tennis Torredembarra.
Aquest sopar va pretendre ser una trobada de germanor entre els apassionats del beach tennis de Torredembarra.
Van assistir més de 20 persones i sobretot va regnar el bon ambient entre tots els assistents.
Tota la informació »

Cris i Joel guanyadors del BT Swingers

El torneig es va desenvolupar en un ambient lúdic i amistós immillorable. L’esdeveniment ha acollit 20 participants a la platja de Baix a Mar, ocupant un total de 4 pistes durant 4 hores que va durar el Torneig.
En un dia radiant de sol, s’ha gaudit de partits de tennis platja molt disputats a la sorra de la platja de Torredembarra.
Tota la informació »

La BirraXpress, segueix arrassant!

Entre els adults, l’activitat més exitosa va ser el “BirraXpress”, amb més de 15 edicions realitzades amb desenes de participants. I no, no es perquè als socis/es i simpatitzants del club ens agradi “fer la birreta” després del partit… bé, o potser si.

I al 2020…

Esperem que aquest 2020 més persones puguin seguir gaudint d’aquest esport i, sobretot, de la gent que el practica.
Esperem que seguiu confiant amb nosaltres!

Ens veiem a la sorra!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari