El passat dissabte 9 de setembre, el Beach Tennis Torredembarra va organitzar la segona edició de la Monti’s Cup de Beach Tennis a la platja de Baix a Mar (Torredembarra), una prova que ha servit per a retre homenatge al Monti (Josep Manuel Muntada) pel seu incansable esperit i amor al tennis platja des del 1976. De la mateixa manera, volem reivindicar i donar a conèixer que els primers intents de regulació i impuls dels tennis platja es situen a Torredembarra el 1976.

Coneix tota la història: Tota la informació »

50 parelles participants!!

La prova era puntuable dins el Circuit de Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis (FCT) i pel Circuit Estatal de Tennis Platja de la Real Federació Espanyola de Tenis. L’esdeveniment ha acollit 50 parelles entre les diferents categories a la platja de Baix a Mar, ocupant un total de 8 pistes durant més de 9 hores que ha durat el Torneig. Hem comptat amb la participació de jugadors/es viguts d’arreu de Catalunya, però destacar, una àmplia representació de participants torrencs, entre ells socis i sòcies del Beach Tennis Torredembarra demostrant la seva progressió en el joc.

En un dia radiant de sol, s’ha gaudit de partits de tennis platja molt disputats a la sorra de la platja de Baix a Mar

Un moment emotiu

El moment més emotiu va ser quan el Monti (Josep Manuel Muntada) va jugar uns instants a tennis platja amb tots els finalistes de les categories masculina i femenina just abans de disputar-se les respectives finals.

agraïments

Volem agrair la col·laboració a les Regidories d’Esport i de Serveis de l’Ajuntament de Torredembarra, al suport de la Federació Catalana de Tennis. Així com també a tot l’Staff organitzatiu del Beach Tennis Torredembarra.
Va fer entrega dels premis Jana Kabickova (Presidenta del Beach Tennis Torredembarra) i Monti (Principal impulsor del tennis platja).

Agrair també la colaboració de Conjunt Fruit i també als restaurants que van oferir descomptes i preus especials per els jugadors/es de cada torneig (Bodegón, Pizzeria Matteo, Restaurant Oxid i Restaurant el Vaixell) i al Beach Tennis Barcelona per aportar una nombrosa expedició des de Barcelona.
Finalment agrair a tots/es els/les participants d’aquest campionat organitzat pel Beach Tennis Torredembarra

àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

quadre d’honor

Tots es guanyadors/es i finalistes de les diferents categories i modalitats

Categoria Infantil
Guanyadors: Andrea Gil i David López

Absolut mixte
Guanyadors: Amparo Bertas – Eladio Morales
Finalistes: Roser Mas – Aureo Paiva

Absolut femení
Guanyadores: Roser Mas – Sally Livingstone
Finalistes: Maribel Vives – Amparo Bertas

Absolut masculí
Guanyadors: David Baldrich – Jordi Baldrich
Finalistes: Alfonso Campoy – Ivan Fortuny

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari