El passat dissabte 15 d’agost es va disputar el 39è Torneig Tradicional de Tennis Platja organitzat pel Beach Tennis Torredembarra, un torneig que serveix per reivindicar que Torredembarra és el bressol del Tennis Platja de l’estat.

30 parelles participants!!

Aquest torneig s’organitza des de l’any 1976, essent el torneig més antic a tot l’estat, en aquesta modalitat.
Es juga amb unes dimensions de pista tradicionals (9×9 metres) i la clàssica pilota de punt verd (25% més lenta que les habituals de tennis).

Es va comptar amb 30 parelles participants al Torneig Tradicional de Tennis Platja torrenc seguint mantenint vigent una màgia i un encant que estiu rere estiu acull a la Platja de Baix a Mar (Torredembarra), ocupant un total de 6 pistes durant, gairebé, 10 hores que ha durat el Torneig.

En un dia radiant de sol, s’ha gaudit d’un molt alt nivell de tennis platja aplegant sobretot a les finals, un nombrós públic assaborint l’espectacularitat d’aquest esport.

Agraïments

Volem agrair especialment la col·laboració del Restaurant el Vaixell per permetre’ns poder tenir disponible aigua corrent per a poder refrescar les pistes, així com també agrair a les Regidories d’Esport i de Serveis de l’Ajuntament de Torredembarra.

Així com també fer menció especial al nombrós Staff organitzatiu del Beach Tennis Torredembarra que es va volcar en l’organització d’aquest torneig (iniciant el muntatge a les 7:00h del matí per a poder tenir preparades les 6 pistes a les 9:00h).

Finalment agrair a tots/es els/les participants per haver assistit en aquest tradicional torneig i recordar que la següent parada serà la Monti’s Cup. Us hi esperem!

quadre d’honor

Tots es guanyadors/es i finalistes de les diferents categories i modalitats

Femení
Guanyadores: Amparo Bertas i Maribel Vives
Finalistes: Alexandra Clavel i Anna Martínez

Masculí
Guanyadors: Aleix Belis i Bruno Franco
Finalistes: Arnau Boronat i Alexey Perdomo

Mixte
Guanyadors: Marc Vizcaino i Clara Comerma
Finalistes: Amparo Bertas – Eladio Morales

àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »