El passat dissabte 17 d’agost es va disputar el 38è Torneig Tradicional de Tennis Platja organitzat pel Beach Tennis Torredembarra, un torneig que serveix per reivindicar que Torredembarra és el bressol del Tennis Platja de l’estat.

27 parelles participants!!

Aquest torneig s’organitza des de l’any 1976, essent el torneig més antic a tot l’estat, en aquesta modalitat.
Es juga amb unes dimensions de pista tradicionals (9×9 metres) i la clàssica pilota de punt verd (25% més lenta que les habituals de tennis).

Es va comptar amb 27 parelles participants al Torneig Tradicional de Tennis Platja torrenc seguint mantenint vigent una màgia i un encant que estiu rere estiu acull a la Platja de Baix a Mar (Torredembarra), ocupant un total de 5 pistes durant, gairebé, 10 hores que ha durat el Torneig.

En un dia radiant de sol, s’ha gaudit d’un molt alt nivell de tennis platja aplegant sobretot a les finals, un nombrós públic assaborint l’espectacularitat d’aquest esport.

Agraïments

Volem agrair la col·laboració a les Regidories d’Esport i de Serveis de l’Ajuntament de Torredembarra, al suport de la Federació Catalana de Tennis.

Així com també fer menció especial al nombrós Staff organitzatiu del Beach Tennis Torredembarra que es va volcar en l’organització d’aquest torneig (iniciant el muntatge a les 7:30h del matí per a poder tenir preparades les 5 pistes a les 9:00h).

Va fer entrega dels premis & obsequis Raul Garcia (Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra), Cristina Martinez (en representació del Beach Tennis Torredembarra), Monti (Principal impulsor del tennis platja).

Finalment agrair a tots/es els/les participants per haver assistit en aquest tradicional torneig i recordar que la següent parada serà el proper 07/09, amb la Monti’s Cup. Us hi esperem!

àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

quadre d’honor

Tots es guanyadors/es i finalistes de les diferents categories i modalitats

Categoria Infantil
Guanyador: Teo Baldrich
Finalista: Laura Pons

Femení
Guanyadores: Amparo Bertas
Finalistes: Maribel Vives

Masculí
Guanyadors: Ivan Fortuny – Alfonso Campoy
Finalistes: Quin Moliner – Xavi Lao

Mixte
Guanyadors: Amparo Bertas – Eladio Morales
Finalistes: Angels Lafuente – Carlos Piera

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari