Dissabte 03 d’agost, el Beach Tennis Torredembarra va organitzar la 2a edició del Open Beach Tennis Torredembarra a la platja de Baix a Mar (Torredembarra)

50 parelles participants!!

La prova era puntuable dins el Circuit de Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis (FCT) i pel Circuit Estatal de Tennis Platja de la Real Federació Espanyola de Tennis. L’esdeveniment ha acollit més de 50 parelles entre les diferents categories a la platja de Baix a Mar, ocupant un total de 9 pistes durant, gairebé, 12 hores que ha durat el Torneig.

Hem rebut una àmplia representació de participants torrencs, entre ells socis i sòcies del Beach Tennis Torredembarra demostrant la seva progressió en el joc. Destacar també que s’ha comptat amb la participació de jugandors/es de Lleida, Girona, Barcelona, Badalona, l’Ampolla (entre d’altres).

En un dia radiant de sol, s’ha gaudit d’un molt alt nivell de tennis platja aplegant sobretot a les finals, un nombrós públic assaborint l’espectacularitat d’aquest esport.

Agraïments

Volem agrair la col·laboració a les Regidories d’Esport i de Serveis de l’Ajuntament de Torredembarra, al suport de la Federació Catalana de Tennis. També fer menció de la col·laboració per part del Restaurant Oxid, Pizzeria Matteo, Bodegón, Restaurant el Vaixell, Aqualeón, la Cooperativa de Salomó, Supermercats PlusFresc, Supermercat Bonpreu de Roda de Berà, Regitzell Cultural i  Aguedas de Torremaleu

Així com també fer menció especial al nombrós Staff organitzatiu del Beach Tennis Torredembarra que es va volcar en l’organització d’aquest torneig (iniciant el muntatge a les 6:00h del matí per a poder tenir preparades les 9 pistes a les 9:00h).

Va fer entrega dels premis & obsequis Jana Kabickova (Presidenta del Beach Tennis Torredembarra), Monti (Principal impulsor del tennis platja).

Finalment agrair a tots/es els/les participants per haver assistit en aquesta primera cita oficial organitzada pel Beach Tennis Torredembarra i recordar que la següent parada serà el proper 07/09, amb la Monti’s Cup. Us hi esperem!

àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

quadre d’honor

Tots es guanyadors/es i finalistes de les diferents categories i modalitats

Categoria Infantil
Guanyador: Erik Font – Max Codina
Finalista: Anna Cabassers – Mar Cabassers

Amateur femení
Guanyadores: Ivonne Sastre – Helena Velasco
Finalistes: Jana Kabickova – Alba Vara

Federat masculí
Guanyadors: Marc Filella – Pol Filella
Finalistes: Jordi Rodriguez – Alex Casas

Amateur masculí
Guanyadors: Jordi Font – Jordi Baldrich
Finalistes: Alejandro Moreno – Robert Calvo

Amateur mixte
Guanyadors: Alex Colomer – Pia Solé
Finalistes: Ivan Resina – Helena Velasco

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari