Dissabte 04 d’agost, el Beach Tennis Torredembarra va organitzar el 1r  Open Beach Tennis Torredembarra a la platja de Baix a Mar (Torredembarra), una prova que ha significat un impuls més per aquest esport tant en quantitat per la nombrosa participació.

Més de 50 parelles participants!!

La prova era puntuable dins el Circuit de Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis (FCT) i pel Circuit Estatal de Tennis Platja de la Real Federació Espanyola de Tenis. L’esdeveniment ha acollit més de 50 parelles entre les diferents categories a la platja de Baix a Mar, ocupant un total de 9 pistes durant, gairebé, 12 hores que ha durat el Torneig. Hem rebut una àmplia representació de participants torrencs, entre ells socis i sòcies del Beach Tennis Torredembarra demostrant la seva progressió en el joc.

En un dia radiant de Sol i amb una calor a vegades asfixiant, s’ha gaudit d’un molt alt nivell de tennis platja aplegant sobretot a les finals, un nombrós públic assaborint l’espectacularitat d’aquest esport.

agraïments

Volem agrair la col·laboració a les Regidories d’Esport i de Serveis de l’Ajuntament de Torredembarra, al suport de la Federació Catalana de Tennis i el Beach Tennis Barcelona Club. Així com també a tot l’Staff organitzatiu del Beach Tennis Torredembarra.

El torneig va comptar amb la presència de Raul Garcia (Regidor Esports de l’Ajuntament de Torredembarra) que va veure de primera mà l’activitat frenètica de les 9 pistes de tennis platja a la magnífica sorra de la Platja de Torredembarra.

Va fer entrega dels premis Jana Kabickova (Presidenta del Beach Tennis Torredembarra), Monti (Principal impulsor del tennis platja) i Juan Carlos Hurtado (Regidor Ajuntament de Torredembarra).

Finalment agrair a tots/es els/les participants haver assistit en aquesta primera cita oficial organitzada pel Beach Tennis Torredembarra i que la següent parada serà el proper 22/09. Us hi esperem!

àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

quadre d’honor

Tots es guanyadors/es i finalistes de les diferents categories i modalitats

Categoria Sub 15
Guanyador: Marc Filella – Jordi Bartrolí
Finalista: Teo Baldrich – Pol Bistué

1a categoria femení
Guanyadores: Eva Fernandez – Alba Gamell
Finalistes: Ganesha Diaz – Alejandra Porteiro

1a categoria masculí
Guanyadors: Àlex Moya – Santi Puente
Finalistes: Marc Girós – Albert Becerra

1a categoria mixte
Guanyadors: Pendent disputar-se la final
Finalistes: Pendent disputar-se la final

2a categoria femení
Guanyadores: Jana Kabickova – Maribel Vives
Finalistes: Marina Fernandez – Júlia Vilardell

2a categoria masculí
Guanyadors: Xavi Lao – Ricard Lao
Finalistes: Marcial Prieto – Claudio Petrillo

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari