Com marquen els estatuts del Club Esportiu Beach Tennis Torredembarra, anyalment, la Junta ha de convocar l’Assemblea General Ordinària per a donar veu i vot als socis en relació a les propostes i pressupostos del Club per a aquesta temporada.

Per aquest motiu, el passat dimarts 4 de desembre va tenir lloc la 1a Assemblea del Beach Tennis Torredembarra que es va fer a la sala de Reunions de la Zona Esportiva Municipal (sala cedida per la Regidoria d’Esport) on es van presentar l’estat de comptes d’aquest primer any d’existencia del Beach Tennis Torredembarra.

També hi va haver un torn obert de precs i preguntes per a poder fer propostes pel club. En aquest apartat, hi van haver moltes i bones aportaciones per part dels socis.

Estem molt contents amb l’asistència de varis sòcies i socis del BTT així com també la presència “online” de 2 socis que ara mateix es troben al Regne Unit.

Monti, nomenat Soci d’Honor

El punt més emocionant de l’Assamblea va ser el nomenament com a Soci d’Honor al Josep Manuel Muntada (Monti), així com també l’agraïment pel seu incansable esperit i amor al tennis platja des del 1976.

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

 

Si desitges més informació posa’t en contacte amb nosaltres.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari