Ja tenim intal·lacions fixes per fins a 6 pistes de Beach Tennis a Torredembarra (2 pistes amb xarxa permanent i 4 pistes per xarxes mòbils).

Aquesta darrera setmana, tots els pals han estat renovats, instal·lant pals de fusta que queden perfectament integrats amb la platja.

Cal recordar que aquesta petició de renovació de les pistes la va fer el BTTorredembarra i es fa poder duur a terme gràcies Ajuntament de Torredembarra i Regidoria d’Esport Torredembarra.
Aquestes pistes són d’ús públic i exclusiu per la pràctica del tennis platja.

Especial agraïment a l’Ajuntament

Des del BTTorredembarra, volem mostrar el nostre agraïment pel fet d’haver executat la renovació i ambpliació de les pistes de tennis platja de la Platja de Baix a Mar. Denota una clara aposta, per part de l’Ajuntament i la Regidoria d’Esport, pel tennis platja, que com be sabeu té unes profundes arrels torrenques i que des del nostre humil club, estem intentant fer conèixer i promocionar-lo al màxim nombre de persones.

Ara toca gaudir del #BeachTennis

Ara toca gaudir d’aquestes noves instal·lacions! Des del BTTorredembarravolem demanar a tothom que es faci un bon ús d’aquestes instal·lacions, ja quea vegades, aquestes xarxes públiques de tennis platja situades a la platja de Baix a Mar estan patint el mal ús d’algunes persones, ja que es pengen causant desperfectes o el trencament de les mateixes.

De manera que juntament amb la Regidoria d’Esports de Torredembarra demanem a la gent que ens doni un cop de mà per i para un bon ús d’aquestes xarxes d’ús públic, tenint en compte que són d’ús exclusiu per la pràctica del tennis platjaPer ajudar a prendre’n consciència, s’ha decidit penjar uns cartells a les xarxes de tennis platja, de manera que entre tots fem un esforç per tindre cura d’aquestes xarxes que són de tots!

Si tens qualsevol dubte o desitges més informació posa’t en contacte amb nosaltres 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari