Dissabte 08 d’agost, el Beach Tennis Torredembarra va organitzar la 3a edició del Open Beach Tennis Torredembarra a la platja de Baix a Mar (Torredembarra)

27 parelles participants!!

La prova era puntuable dins el Circuit de Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis (FCT) i pel Circuit Estatal de Tennis Platja de la Real Federació Espanyola de Tennis. L’esdeveniment ha acollit 27 parelles entre les diferents categories a la platja de Baix a Mar, ocupant un total de 6 pistes durant el Torneig.

Hem rebut una representació de participants torrencs, entre ells socis i sòcies del Beach Tennis Torredembarra demostrant la seva progressió en el joc. Destacar també que s’ha comptat amb la participació de jugandors/es de Lleida, Girona, Barcelona, Badalona (entre d’altres).

Agraïments

Volem agrair la col·laboració a les Regidories d’Esport i de Serveis de l’Ajuntament de Torredembarra, al suport de la Federació Catalana de Tennis. També fer menció de la col·laboració per part del Restaurant el Vaixell.

Així com també fer menció especial al nombrós Staff organitzatiu del Beach Tennis Torredembarra que es va volcar en l’organització d’aquest torneig .

Finalment agrair a tots/es els/les participants per haver assistit en aquesta cita oficial organitzada pel Beach Tennis Torredembarra.

quadre d’honor

Tots es guanyadors/es i finalistes de les diferents categories i modalitats

Absolut femení
Finalistes: Jana Kabickova i Agata Birn
Guanyadores: Cristina Martínez i Vanessa Pala

Absolut masculí
Finalistes: Marc Filella i Alex Moya
Guanyadors: Martí Magriña i Marc Giros

Absolut mixte
Finalistes: Nicolaj Rasmussen i Moran Sharabi
Guanyadors: Alberto Rubattu i Vanessa Pala

àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »