El temps passa molt ràpid, i sense adonar-nos-en, ja ha passat un any des del moment en que es va fundar el BTT (Beach Tennis Torredembarra).
A vegades mirar cap enrere i veure tot el que s’ha fet fa que te n’adonis i recordis molts moments.

Això és el que hem intentat, per això hem preparar un petit resum del que ha estat el 1r any de vida del Beach Tennis Torredembarra.

El 1r any de vida del BTT

El primer any de vida del club (setembre 2017) va arrencar poc a poc i amb bona lletra. Amb l’arribada del bon temps es van dur a terme una sèrie d’activitats per dinamitzar l’esport i donar-lo a conèixer. Aquestes activitats van ser molt ben rebudes per part dels participants, engrescant així l’organització d’esdeveniments fins arribar a la trentena.

Promoció del beach tennis als més joves

D’entre tota la participació val la pena destacar el paper dels més joves: durant tot l’any, al voltant de 300 nens i joves van poder provar i gaudir del tennis platja a través de diverses activitats. La col·laboració del BTT amb l’Ajuntament de Torredembarra i les seves escoles i instituts, el col·legi Roquissar d’Altafulla, el Col·legi de Sant Miquel del Pla de Manlleu, el col·legi El Castell de Calafell i el club d’atletisme Enrique Ossó de Saragossa, van fer possible aquesta gesta.

La BirraXpress, arrassa!

Entre els adults, l’activitat més exitosa va ser el “BirraXpress”, amb un total d’onze edicions realitzades amb desenes de participants. I no, no es perquè als socis/es i simpatitzants del club ens agradi “fer la birreta” després del partit… bé, o potser si.

3 tornejos i masterclass

Més enllà dels “birraexpress”, el club va organitzar dos tornejos federats amb una participació molt satisfactòria (amb un total de més de 90 parelles inscrites), així com el nostre emblemàtic “swingers” i una masterclass de la mà del Pol Filella i la Eva Fernandez, dos jugadors joves que ja es troben entre els millors de tot l´estat.

Menció especial: La Monti’s Cup

Finalment, volem destacar que un dels tornejos federats es va anomenar “Monti´s cup” per a retre homenatge al Monti (Josep Manuel Muntada) pel seu incansable esperit i amor al tennis platja des del 1976. Des del club, volem donar a conèixer la seva figura i reivindicar que els primers intents de regulació i impuls dels tennis platja es situen a Torredembarra el 1976.

I al 2019…

Esperem que aquest 2019 més persones puguin seguir gaudint d’aquest esport i, sobretot, de la gent que el practica.
Esperem que seguiu confiant amb nosaltres!

Ens veiem a la sorra!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari